9 febrero, 2017

Garcia Albiol exigeix a Puigdemont que “es dediqui a treballar i no provoqui un conflicte social i polític a Catalunya”  • El president del grup parlamentari del PPC afirma que “si Vidal està falsejant la realitat el que ha de fer el president de la Generalitat és presentar una denuncia per la tranquil·litat de tots els catalans”

8 febrer  2017.- El president del grup parlamentari del Partit Popular Català, Xavier Garcia Albiol, ha exigit avui al president de la Generalitat, Carles Puigdemont que “es dediqui a treballar i deixi de provocar un conflicte social i polític a Catalunya”. Així li ha demanat avui durant la sessió de control en la que ha preguntat per què el president no pensa denunciar a l’ex senador Vidal si el que diu és fals. “Si Vidal està falsejant la realitat el que ha de fer vostè és presentar una denuncia per la tranquil·litat de tots els catalans”, ha afegit.

 

“Les acusacions són molt greus, els estan acusant d’atemptar contra la intimitat dels catalans, de cometre un delicte, d’obtenir de manera il·legal les dades fiscals dels catalans, això és inadmissible i un escàndol per a qualsevol demòcrata”, ha remarcat afegint també que “ara resultarà que Vidal és un il·luminat quan van ser vostès els que el van fitxar i posar en nòmina de la Generalitat”.

 

En aquesta línia ha assegurat que “aquest cas ha posat en evidència la veritable cara del seu procés independentista”. “És un procés que tracta els catalans com a menors d’edat, que fa llistes de jutges amics, els que es podran quedar a Catalunya quan siguin independents i els que hauran de marxar, fa llistes de funcionaris disposats a tocar les palmes i anar en romeria a aplaudir a Mas” ha denunciat tot posant en evidència que “podrien fer altres llistes”. “Si tan els agrada fer llistes les poden fer dels catalans que estan a llistes d’espera, que no poden ser atesos en condicions mínimes i són atesos als passadissos, les llistes dels nens que no poden estudiar en condicions a les escoles i ho fan en barracots”. “Preocupi’s de les llistes importants”, ha manifestat.

 

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!