9 febrero, 2017

El PPC lamenta que el Govern no apliqui la jornada compactada als centres educatius que ho demanin voluntàriamentLa diputada Maria José García Cuevas considera que la proposta ajudaria a la conciliació familiar

  • Defensa l’autonomia dels centres i la llibertat de les famílies per poder-se organitzar millor els seus horaris
  • Recorda que la jornada compactada no significa una reducció de la jornada escolar, sinó una reordenació que afavoreix el rendiment escolar

7 febrer 2017.- La diputada Maria José Cuevas lamenta que el Govern no autoritzi l’aplicació de la jornada intensiva als centres d’educació primària que ho demanin voluntàriament. Mitjançant una proposta de resolució debatuda avui a la comissió d’Ensenyament del Parlament, el grup parlamentari popular ha instat al govern a que pugui aplicar aquesta mesura en aquells centres de primària que voluntàriament ho sol·licitin i on es doni una majoria suficient de la comunitat educativa i famílies interessades.

“No volem imposar res sinó, ampliar el marc de llibertat del nostre sistema educatiu” ha explicat Cuevas, qui considera que aquesta flexibilitat, recolzada en l’autonomia del centre, afavoriria la conciliació de la vida familiar ja que permetria a les famílies organitzar-se millor els seus horaris. “ Es tracta de buscar lo millor pels alumnes”, ha destacat.

La diputada popular ha insistit en que molts estudis científics avalen els efectes positius de la jornada compactada com ara la millora del rendiment escolar ja que concentra les activitats de major complexitat intel·lectual a les primeres hores del matí. “Cap dels centres que han aplicat la jornada compactada han tornat a la jornada partida”, ha dit la diputada.

9 febrero, 2017

El PPC lamenta que el Govern no apliqui la jornada compactada als centres educatius que ho demanin voluntàriamentLa diputada Maria José García Cuevas considera que la proposta ajudaria a la conciliació familiar

  • Defensa l’autonomia dels centres i la llibertat de les famílies per poder-se organitzar millor els seus horaris
  • Recorda que la jornada compactada no significa una reducció de la jornada escolar, sinó una reordenació que afavoreix el rendiment escolar

7 febrer 2017.- La diputada Maria José Cuevas lamenta que el Govern no autoritzi l’aplicació de la jornada intensiva als centres d’educació primària que ho demanin voluntàriament. Mitjançant una proposta de resolució debatuda avui a la comissió d’Ensenyament del Parlament, el grup parlamentari popular ha instat al govern a que pugui aplicar aquesta mesura en aquells centres de primària que voluntàriament ho sol·licitin i on es doni una majoria suficient de la comunitat educativa i famílies interessades.

“No volem imposar res sinó, ampliar el marc de llibertat del nostre sistema educatiu” ha explicat Cuevas, qui considera que aquesta flexibilitat, recolzada en l’autonomia del centre, afavoriria la conciliació de la vida familiar ja que permetria a les famílies organitzar-se millor els seus horaris. “ Es tracta de buscar lo millor pels alumnes”, ha destacat.

La diputada popular ha insistit en que molts estudis científics avalen els efectes positius de la jornada compactada com ara la millora del rendiment escolar ja que concentra les activitats de major complexitat intel·lectual a les primeres hores del matí. “Cap dels centres que han aplicat la jornada compactada han tornat a la jornada partida”, ha dit la diputada.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!