9 febrero, 2017

Alejandro Fernández acusa al Govern de dissenyar un estat policial on els governants no estan sotmesos a la llei  • Retreu a Junqueras que ara reneguin de Vidal quan el van fitxar a “bombo i plateret per dissenyar una Catalunya totalitària”

7 febrer 2017.- El portaveu del grup parlamentari popular, Alejandro Fernández ha exigit avui al Govern que expliqui si el jutge Vidal va dir la veritat sobre si la Generalitat havia recollit dades dels catalans de manera il.legal. “Expliqui si el jutge Vidal va dir la veritat. Contesti per dignitat, la dignitat que li neguen als catalans que no son separatistes”, ha demanat Fernàndez mitjançant una pregunta al Ple del Parlament celebrat avui dirigida a Oriol Junqueras, Vicepresident i Conseller d’Economia.

 

“La revolució del somriure s’ha acabat.  Mas i Vidal han confessat la Catalunya que estan dissenyant, on els governants no estan sotmesos a la llei i els ciutadans formen part de llistes de bons i de dolents i, a més, poden veure les seves dades personals vulnerades” ha dit el portaveu popular.  “Es la definició d’un estat policial. No d’un estat propi, sinó d’un estat propi de la seva propietat particular” ha afegit.

 

En aquest sentit Fernández ha retret a Junqueres que ara reneguin de Vidal “quan vostès el van fitxar a bombo i plateret per fer la seva política totalitària” i li ha recordat que es tracta d’un tema molt greu que està senet investigat per la Fiscalia General de l’Estat i la Fiscalia Superior de Catalunya.

9 febrero, 2017

Alejandro Fernández acusa al Govern de dissenyar un estat policial on els governants no estan sotmesos a la llei  • Retreu a Junqueras que ara reneguin de Vidal quan el van fitxar a “bombo i plateret per dissenyar una Catalunya totalitària”

7 febrer 2017.- El portaveu del grup parlamentari popular, Alejandro Fernández ha exigit avui al Govern que expliqui si el jutge Vidal va dir la veritat sobre si la Generalitat havia recollit dades dels catalans de manera il.legal. “Expliqui si el jutge Vidal va dir la veritat. Contesti per dignitat, la dignitat que li neguen als catalans que no son separatistes”, ha demanat Fernàndez mitjançant una pregunta al Ple del Parlament celebrat avui dirigida a Oriol Junqueras, Vicepresident i Conseller d’Economia.

 

“La revolució del somriure s’ha acabat.  Mas i Vidal han confessat la Catalunya que estan dissenyant, on els governants no estan sotmesos a la llei i els ciutadans formen part de llistes de bons i de dolents i, a més, poden veure les seves dades personals vulnerades” ha dit el portaveu popular.  “Es la definició d’un estat policial. No d’un estat propi, sinó d’un estat propi de la seva propietat particular” ha afegit.

 

En aquest sentit Fernández ha retret a Junqueres que ara reneguin de Vidal “quan vostès el van fitxar a bombo i plateret per fer la seva política totalitària” i li ha recordat que es tracta d’un tema molt greu que està senet investigat per la Fiscalia General de l’Estat i la Fiscalia Superior de Catalunya.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!