6 febrero, 2016

La Junta Directiva nombra a Xavier García Albiol coordinador general del PPCLa Junta Directiva del Partit Popular de Catalunya ha aprovat avui el nomenament de Xavier García Albiol com a nou coordinador general del PPC. García Albiol ha assumit el càrrec assegurant que “hem de convertir en la veu i en els ulls de tots aquells centenars de milers de catalans que, al marge d’ideologies, volen que Catalunya segueixi sent Espanya i que no volen ser invisibles per a un Govern de la Generalitat que divideixen els catalans entre bons i dolents, en funció de si són afins al seu projectes separatista “. Així mateix, García Albiol ha manifestat que “no vull guanyar congressos, vull guanyar eleccions i governar a Catalunya. I no vull que ningú em digui que això és impossible, perquè impossible també era arribar a governar la tercera ciutat de Catalunya, amb una tradició històrica de majoria absoluta de les esquerres “.

Per al nou coordinador general del PPC, “la situació política que estem vivint a Catalunya suposa un gran desafiament, per als catalans i per al conjunt dels espanyols, però també l’hem de veure com una gran oportunitat per convertir-nos en la referència dels no independentistes “. En aquest sentit, ha subratllat que “en aquest partit no sobra ningú, però falten mans, combinant l’experiència amb la renovació i la joventut”. En aquest punt, ha detallat els següents nomenaments.

RAMON RIERA
Vicesecretari Territorial
Nascut a Barcelona, ​​el 7 setembre 1948
Mestre industrial i empresari del sector paperer.
És regidor a l’Ajuntament de Badalona des de l’any 1995 i portaveu del Grup Popular a la Diputació de Barcelona.
Ha estat primer tinent d’alcalde i regidor d’Hisenda i Recursos Interns de l’Ajuntament de Badalona en el mandat 2011-2015, amb Xavier García Albiol com a alcalde.
És Afiliat al PP des de l’any 1989, va ser secretari general del PP a Badalona (1991-1993), vicesecretari provincial del PP de Barcelona (1993-1999) i secretari electoral del PPC (1999-2004). Del 2011 al 2013 va ser diputat de Desenvolupament econòmic i Turisme i vicepresident tercer de la Diputació de Barcelona.

NÚRIA CARRERAS
Coordinadora de l’Àrea de Territorial
Nascuda a Barcelona, ​​23 juliol 1986.
Diplomada en Magisteri d’Educació Infantil per la Universitat Ramon Llull i Màster Jo sóc ocupació a Esade. Professora d’Educació Infantil.
Portaveu del PPC a l’Ajuntament de Monistrol de Montserrat. Afiliada al Partit Popular des de 2013.

ALBERTO Palatchi
Coordinador de Política d’Innovació, Tecnologia i Empresa
Nascut a Barcelona, ​​el 4 octubre 1991.
Llicenciat en Dret per Esade. Ha participat en programes d’intercanvi en Dret a la Georgtown Law University a Londres i en programes de formació sobre mercats financers organitzats per JP Morgan a Hong Kong.
Director adjunt de venda a l’engròs de Pronovias a Estats Units. Anteriorment va ser representant de vendes de la mateixa firma a Europa i Estats Units.
Afiliat al Partit Popular des de 2012

MAR Llambí
Secretària de l’Àrea de Comerç i Turisme
Nascuda a Blanes, el 2 novembre 1991.
Graduada en Enginyeria Informàtica.
Desenvolupadora de programari i aplicacions en una startup de la qual és cofundadora. Representant de la Universitat de Girona en la lliga de debat universitari, pel que ha rebut diversos reconeixements.
Presidenta de Noves Generacions de Girona. Afiliada al Partit Popular des de 2010.

ELISABET JIMÉNEZ
Secretària de l’Àrea de Territorial
Nascuda a Barcelona, ​​el 27 maig 1971.
Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials i en Ciències Financeres i Actuarials, ambdues per la UB.
Mediadora d’assegurances des de 1989.
Consellera portaveu del PPC al districte de Ciutat Vella des de 2007. Coordinadora d’Acció Política del PP de la província de Barcelona. Afiliada al Partit Popular des de 2004.

MANUEL LÓPEZ
Secretari de l’Àrea d’Acció Política
Nascut a Barcelona, ​​l’1 de març del 1987.
Grau en Gestió i Administració Pública i en Dret. Estudis de Ciències Empresarials a la UB.
Delegat comercial i consultor en empreses dedicades a la importació i exportació internacional i al turisme.
Portaveu del PPC a l’Ajuntament de Sant Joan Despí i president del partit al municipi. Coordinador general de Noves Generacions del Baix Llobregat, vicesecretari territorial de NNGG Catalunya i secretari de Formació a nivell nacional. Afiliat al Partit Popular des de 2005.

ELISA DE MATA
Secretària de l’Àrea de Formació i Educació
Nascuda a Barcelona, ​​el 8 desembre 1976.
Diplomada en Magisteri d’Educació Infantil per la Universitat Ramon Llull. Actualment treballa de professora.
Afiliada al Partit Popular des de fa 21 anys.
Entre 2011 i 2015, va ser coordinadora d’Educació a l’Ajuntament de Badalona i coordinadora d’Atenció a les Persones a l’Ajuntament de Badalona.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!