13 abril, 2015

Propostes per potenciar els Mercats Municipals de Reus.Sebastià Domènech visita MercatAquest matí, el candidat del Partit Popular de Reus, Sebastià Domènech, acompanyat dels regidors Marcos Massó i Misericòrdia Bonfill han visitat el Mercat Central per tal de donar a conèixer als diferents comerciants i paradistes les seves propostes electorals per tal de potenciar aquests punts de compres tant importants i amb tanta tradició a la nostra ciutat.
En aquest sentit, Reus es destaca pels seus dos mercats municipals en el nucli urbà, al Mercat del Carrilet i el Mercat Central. A més, dins el terme municipal comptem amb el Mercat del Camp, el qual està especialitzat en majoristes de verdures, fruites i hortalisses i en el mercat directe amb els pagesos.

El Partit Popular de Reus vol fer dels nostres mercats un atractiu més, tant per al comerç de proximitat que ens visita com per al turisme que arriba. Per això, es vol promocionar i potenciar al màxim els Mercats Municipals tant en relació a les seves parades de l’interior com el mercat ambulant que els envolta ja que tenen una importància vital per a la vida quotidiana
de la ciutat.
Durant les converses que ha mantingut Sebastià Domènech amb els paradistes i comerciants, aquest matí, els ha explicat que “per a la millora de la imatge dels mateixos, des del PPC Reus farem que totes les parades interiors i exteriors arribin a estar ocupades en la seva totalitat i, per això, proposem en el nostre programa electoral, una rebaixa en els costos d’un 50%”.
Així mateix, des del PPC Reus es posaran en marxa mesures per lluitar contra la competència deslleial en la venda ambulant, “establint sancions econòmiques, però també amb la possibilitat de no deixar establir a tots aquells que incompleixin el Reglament que regeix els mercats”.
Per Sebastià Domènech, és important també crear sinergies al voltant dels mercats per tal d ’atraure més gent al seu entorn, “cal potenciar activitats a desenvolupar tant en el Mercat del Carrilet com al Mercat Central celebrant esdeveniments d’interès pel conjunt de la ciutat i revitalitzar així uns espais tan importants a nivell econòmic i social”.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!