27 febrero, 2015

Sánchez-Camacho: “Somos los únicos que velamos para que no se derroche el dinero de los catalanes con propósitos independentistas” 
Comitè Executiu PPC 640 - 480
La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho ha expressat avui la satisfacció dels populars “després que el Consell de Garanties Estatutàries ens ha donat la raó en considerar que les pretensions d’Artur Mas de crear estructures d’Estat a Catalunya estan fora de la Constitució i de l’Estatut”. Sánchez-Camacho ha fet aquestes declaracions avui a la tarda, abans del Comitè Executiu del PPC, en el qual s’ha aprovat el comitè electoral del partit. Aquest comitè es reunirà demà per aprovar els candidats populars pels municipis de més de 20.000 habitants de les quatre províncies catalanes. “Els populars catalans som els únics que vetllem per frenar el procés sobiranista de CiU i per evitar que es malbaratin els diners públics dels catalans amb els objectius sobiranistes d’Artur Mas”, ha dit Alícia Sánchez-Camacho, qui ha afegit que el PPC “farà servir tots els mecanismes possibles per què ni 1 euro dels catalans serveixi per crear estructures d’Estat, que a més ja està clar que són il•legals”. La líder dels populars ha afirmat que “l’afany independentista d’Artur Mas ha rebut dos cops seguits”, en referència als dictàmens del Tribunal Constitucional, que considera un frau la llei de consultes i la convocatòria del 9-N, i del Consell de Garanties en contra de la creació d’estructures d’Estat a Catalunya. Segons Sánchez-Camacho, lamentablement “Artur Mas ja treballa amb els independentistes d’ERC per ignorar la llei i continuar enganyant als catalans amb noves fórmules a la llei de pressupostos per intentar crear estructures d’Estat”. La presidenta del PPC ha assenyalat que CiU, amb el suport d’ERC “vol portar els catalans a la il•legalitat i això no ho permetrem des del Partit Popular”. Ha recordat la presidenta del PPC que a Catalunya gairebé dos milions de ciutadans es troben en situació d’exclusió social. “Mentre, el Govern de CiU vol fer servir els pressupostos de tots els catalans per crear estructures d’Estat, es gasta 10 milions d’euros en una consulta il•legal i destina 25,5 milions a les eleccions del 27-S”, ha dit Sánchez-Camacho.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!