4 agosto, 2014

Alicia Alegret: “l’impacte de la marca Gaudí en el mercat asiàtic atrau nous turistes a la ciutat de Reus”El primer grup de turistes japonesos organitzat pel touoperador japonès JTB ha visitat aquest dilluns 4 d’agost el Pavelló dels distingits de l’Institut Pere Mata, el Gaudí Centre i l’església prioral de Sant Pere, aquesta última, per ser el lloc on va ser batejat l’arquitecte Gaudí.

Es tracta d’un grup de turistes japonesos de vacances a Espanya que realitzen un viatge que inclou la visita a les ciutats de Granada, Barcelona i Reus. A Barcelona, el grup visita les principals obres de Gaudí, i a Reus han pogut descobrir els orígens de l’arquitecte, entendre la seva obra i visitar elements del patrimoni modernista.

JTB és un dels touroperadors més important del mercat japonès i disposa d’una delegació pròpia a Barcelona, des de la que gestiona els grups de turistes japonesos que visiten Espanya.

El primer grup de turistes japonesos que visita Reus en visita organitzada ha estat a l'Institut Pere Mata, a la Prioral de Sant Pere i al Gaudí Centre

El primer grup de turistes japonesos que visita Reus en visita organitzada ha estat a l’Institut Pere Mata, a la Prioral de Sant Pere i al Gaudí Centre

La programació de la visita cultural a Reus per part d’aquest touroperador respon a la participació de l’Agència Reus Promoció al workshop de comercialització turística que es va organitzar a Japó i Corea del Sud a finals del 2013. L’Agència va ser convidada per Turisme de Catalunya a participar en aquesta acció, en la que va tenir l’oportunitat de presentar l’oferta turística de Reus. Posteriorment, JTB va realitzar una visita de familiarització a Reus per conèixer els principals recursos turístics de la ciutat, sobretot els relacionats amb Gaudí, amb l’objectiu d’incorporar aquesta visita a la seva programació turística.

La regidora de Promoció de Ciutat, Alícia Alegret, afirma que «l’Agència Reus Promoció fa un esforç important per obrir la ciutat a nous mercats turístics. El potencial i el prestigi que la figura i l’obra de Gaudí tenen en el mercat asiàtic és un reclam molt important que permet portar nous visitants a Reus, la qual cosa revertirà en més activitat econòmica per als sectors vinculats al turisme».

El turisme japonès té un especial interès en la vida i l’obra de Gaudí, el patrimoni modernista català i el shopping.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!