14 mayo, 2014

Més de 1.200 alumnes han participat aquest curs al programa “Cap nen sense saber nedar”Un total de 1.210 alumnes de 30 escoles de la ciutat han participat aquest curs al programa “Cap nen sense saber nedar” impulsat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus i coordinat per la societat municipal Reus Esport i Lleure SA. El programa va adreçat als alumnes de 2n de primària de les escoles públiques, concertades i privades de la ciutat, a més de les escoles d’educació. El programa, que aquest curs ha celebrat de 28 edició, té com a objectiu que tots els nens i nenes de la ciutat adquireixin les habilitats aquàtiques bàsiques de la natació. L’activitat va iniciar-se el novembre i finalitza aquest mes de maig.

El regidor d’Esports Sebastià Domènech destaca que «la natació és l’activitat més completa que la població escolar en aquesta edat pot experimentar. Valorem molt positivament la tranquil·litat que aquest programa dóna a les famílies quan saben que els alumnes de segon de primaria de la ciutat aprenen a nedar».

Les activitats es realitzen a les piscines del club Natació Reus Ploms i del Reus Deportiu.

Els continguts a treballar són els següents. Les primeres sessions són de descobriment de l’aigua, de les sensacions i de la relació del contacte de l’aigua amb les parts del seu cos. Amb les sessions següents s’aprenen les habilitats aquàtiques bàsiques.

El programa compta amb un servei de reforç per a tots aquells participants amb necessitats educatives especials en qualsevol àrea, de caràcter físic, psíquic, sensorial o per treballar la integració en el seu respectiu grup/classe.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!