28 mayo, 2014

El Col·legi d’Agents Comercials, beneficiari de les tarifes reduïdes d’AMERSAMLa regidora de Promoció Econòmica i consellera delegada d’AMERSAM, Alícia Alegret, i el president del Col·legi d’Agents Comercials de Reus, Ricard Navarro, han signat un conveni de col·laboració que permetrà als col·legiats beneficiar-se de les tarifes reduïdes per aparcar a la xarxa de pàrquings municipals. El col·legi s’afegeix així a la línia de col·laboració oberta per l’Ajuntament amb els col·lectius professionals que tenen necessitats específiques d’aparcament i mobilitat.

Alícia Alegret afirma que «aquest conveni permet a les empreses estalviar en costos, en temps i en flexibilitat a l’hora de moure’s i treballar a la ciutat. És una mesura d’impuls econòmic per contribuir, en la mesura de les nostres possibilitats, a que els col·lectius de professionals puguin desenvolupar la seva feina a la ciutat en les millors condicions possibles».

El President del Gremi d'Agents Comercials, Ricard Navarro i la Regidora de Promoció Econòmica de Reus, Alicia Alegret

El President del Gremi d’Agents Comercials, Ricard Navarro i la Regidora de Promoció Econòmica de Reus, Alicia Alegret

 

L’Ajuntament ja ha signat acords d’aquestes característiques amb el Gremi d’electricitat, fonaneria i afins del Baix Camp, i el Gremi de la Construcció del Baix Camp I el Gremi de Fusters Ebanistes i Similars de Reus. Aquests convenis parteixen de la demanda d’aquests col·lectius de disposar de condicions preferents en l’ús d’aparcaments municipals per part dels seus socis, atès que les seves condicions laborals tenen necessitats específiques d’aparcament.

Fruit d’aquests acords, les agrupacions professionals gestionen targetes d’abonament per als agremiats, que sempre van vinculades als vehicles d’empresa, amb pagament dels consums reals a finals de mes i que permeten aparcar de forma il·limitada a tots els pàrquings de la xarxa a un cost màxim de 4 euros diaris.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!