14 mayo, 2014

Alicia Alegret: “Hem de seguir avançant en la promoció dels establiments de restauració de Reus”L’Ajuntament de Reus, a través de l’Agència de Promoció de Ciutat, col·labora amb el Tomb de Reus i Estrella Damm Inèdit en l’organització de la primera edició de les Jornades Gastronòmiques del Mar i Muntanya, que comptarà amb la participació de 14 restaurants de la ciutat entre el 15 de maig i l’1 de juny.

Els establiments de restauració participants oferiran menús de migdia i nit, cap de setmana inclosos, amb una oferta fusionada amb productes del mar i la muntanya. Les jornades proposen una gastronomia que defineix la identitat de la ciutat, amb una cuina oberta al món i a la innovació, però que es combina amb una cuina fortament arrelada al territori, als productes autòctons i a la història de la ciutat, que sap fer-se com a propi el millor de les tradicions del mar i de la terra.

Alícia Alegret, regidora de Promoció de Ciutat, afirma que: «És cert és que, tot i la llarga tradició i la reconeguda qualitat dels establiments de restauració de la ciutat, la promoció d’aquesta rica i variada oferta possiblement no ha estat prou ambiciosa fins ara. Comencem a tenir exemples dels bons resultats que dóna la col·laboració entre restauradors, i de la col·laboració amb altres sectors econòmics, especialment amb els que també estan estretament vinculats al turisme. Bons resultats per a cada establiment a nivell individual, però també per al conjunt del sector i per al conjunt de la ciutat».

Moment de la presentació de les Jornades Gastronòmiques Mar i Muntanya

Moment de la presentació de les Jornades Gastronòmiques Mar i Muntanya

La iniciativa, que parteix del grup de treball de restauració d’El Tomb de Reus, ha de contribuir a la promoció dels restaurants del centre de la ciutat, així com al posicionament de Reus com a ciutat d’interès gastronòmic, i amb una important concentració d’establiments de qualitat.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!