5 marzo, 2014

Reus Educa i Forma promou el rodatge formatiu d’un curtmetratge sobre PrimUn grup d’alumnes de quart d’ESO del Col·legi Maria Rosa Molas han rodat i filmat un curtmetratge d’un minut de durada inspirat en la figura del General Prim a la Casa Navàs. Aquesta activitat s’inclou dins del Pla Educatiu d’Entorn «Reus educa i forma», impulsat per la regidoria de Formació per la Integració. Enguany Reus Educa i Forma posa en marxa nous projectes en els centres educatius de la ciutat amb l’objectiu de contribuir a la millora de les condicions d’escolarització i a incrementar l’èxit acadèmic de l’alumnat. Per aconseguir aquest objectiu, potencia els valors, el compromís cívic, l’educació en el lleure i l’aprenentatge en xarxa entre la comunitat educativa.

La regidora Tona Duch va visitar la Casa Navàs durant el rodatge del curtmetratge sobre Prim

La regidora Tona Duch va visitar la Casa Navàs durant el rodatge del curtmetratge sobre Prim

Tona Duch, Regidora de Formació per la Integració valora molt positivament el fet que alumnes de Reus estiguin rodant un curtmetratge sobre Prim a la Casa Navàs, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn: “Cada cop són més els centres educatius que s’impliquen en algun dels projectes que impulsem des de la regidoria, la qual cosa demostra que hem aconseguit generar complicitat entre tothom: professorat, famílies, alumnat i ciutat. El benefici que reben els alumnes a través d’aquestes activitats és molt important, un valor afegit de qualitat»

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!