10 febrero, 2014

Dolors Compte: “Malgrat la retallada de la Generalitat, des de l’ajuntament de Reus seguim apostant pels Plans Comunitaris”Dolors Compte, regidora de Convivència i Immigració de Reus: “malgrat la retallada de la Generalitat en els Plans Comunitaris de Reus,  des de l’Ajuntament hem optimitzat al màxim els recursos tècnics i humans per tal d’oferir els mateixos serveis, programes i activitats de desenvolupament comunitari i per que la manca de recursos no es traduís en una manca de serveis i d’actuacions als dos barris on desenvolupem els Plans Comunitaris, Sant Josep Obrer i Gaudí”.

Notícia publicada al Diari Més Reus de 10 de febrer de 2014

Notícia publicada al Diari Més Reus de 10 de febrer de 2014

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!