10 enero, 2014

Minuts Pintats rep 350 usuaris el primer trimestre de funcionament i omple per NadalDes del 16 de setembre de 2013 fins al 3 de gener del 2014, Minuts Pintats, el nou servei municipal de suport a les famílies que la regidoria de Família i Gent Gran va posar en marxa el passat mes de setembre, ha rebut 343 infants. I durant les festes de Nadal, del 23 de desembre al 6 de gener, han passat per aquest servei 67 infants, una xifra que suposa una ocupació del 100% del ratio d’aquest espai.

La regidora de Família i Gent Gran, Misericòrdia Bonfill, valora de manera molt positiva aquesta afluència d’usuaris: «Minuts Pintats s’ha omplert d’infants durant les festes de Nadal, la qual cosa demostra la utilitat d’aquest servei i l’èxit de la campanya ‘Compres que ni pintades!’ i del boca-orella. Ara esperem que molts pares el facin servir durant les rebaixes».

Minuts Pintats té com a objectiu contribuir a la conciliació de la vida personal, laboral i familiar. Per això, facilita les gestions i activitats dels pares, ja que ofereix una atenció de qualitat als infants d’1 a 6 anys fora de l’horari escolar.

Un servei que facilita les compres a les famílies amb infants

 
El passat mes de desembre, la regidoria de Família i Gent Gran va posar en marxa una campanya amb el lema «Compres que ni pintades!», que vol potenciar l’ús d’aquest servei per part de les famílies amb fills petits de manera especial durant les èpoques de més activitat comercial, com ara són les rebaixes.

Informació bàsica del servei

  • Horari habitual: de dilluns a divendres de 16:30 h a 19:30 h. 
  • Edats dels infants: d’1 a 6 anys.
  • Personal professional: dues monitores.
  • Preu: un euro per hora.
  • Ubicació: Mas Pintat, c. De l’Abat Escarré, 11.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!