4 diciembre, 2013

Sánchez-Camacho: “El separatismo se rompe, viven en el caos y querrán llevar al caos a toda la sociedad catalana”01 IMG_3307

• Considera que “no és casualitat que l’atur pugi a Catalunya mentre baixa al conjunt d’Espanya”

• Afirma que “mai ha estat una solució aixecar fronteres, amenaçar amb paralitzar l’economia, dividir democràcies, fer viatges espirituals a l’Índia sense que et rebi gent important o aïllar-se del món”

• Insta Mas a “portar al CNI als tribunals si considera que ha fet alguna cosa il·legal, si no que calli, perquè no permetrem que posi en qüestió a les institucions de l’Estat”

 La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho , ha considerat avui que ” l’any 2013 ha estat un any perdut per als catalans” i ha augurat que “l’any 2014 serà un any tens i complicat perquè el separatisme es trenca i els partits que estan a favor del dret a separar viuen en el caos i voldran portar al caos a la societat catalana” . Segons la presidenta del PPC, “aquesta setmana mantindran les formes perquè han d’aprovar uns pressupostos però després el caos aflorarà, perquè són incapaços d’arribar a cap acord” . En aquest context , Sánchez -Camacho ha destacat el “paper clau del PPC” : “Davant el caos i la confrontació, durant el 2014 continuarem proposant reformes, treballarem més que mai per a la convivència i serem l’únic partit útil per als catalans”.

Així mateix , la presidenta del PP ha assegurat que “no és casualitat que l’atur pugi a Catalunya, mentre baixa en el conjunt d’Espanya” . En aquest sentit ha afirmat que “el Govern d’Espanya fa els deures i les reformes necessàries, mentre el Govern de la Generalitat només està centrat en el seu projecte separatista i no ha aportat cap solució als catalans en tot un any”. ” Mai ha estat una solució aixecar fronteres, amenaçar amb paralitzar l’economia, dividir democràcies , fer viatges espirituals a l’Índia sense que et rebi gent important o aïllar-se del món”, ha afegit .

D’altra banda , Sánchez -Camacho ha assenyalat que “aquesta ha estat una setmana negra per al separatisme a l’exterior , s’ha reafirmat el que ja sabíem, que el projecte de Mas deixarà els catalans sense el paraigua protector de l’OTAN i fora de la Unió Europea i de l’ONU” . En aquesta línia, ha manifestat que “el Govern de la Generalitat li agrada fer llistes : d’adhesions , de greuges o d’analistes contraris a la seva projectes, però la que mai podrà tenir és la llista de suports a l’exterior” . Així , ha qualificat d ‘”immoral” que Artur Mas mantingui el seu projecte separatista tot i haver admès que serà un desastre per a Catalunya .

CESICAT I L’AGÈNCIA NACIONAL DE SEGURETAT
Finalment, la presidenta del PPC ha assegurat que “el govern de la Generalitat retalla en benestar i en convivència dels catalans , per poder pagar la seva trama pública i subvencionada al servei de la causa”. En aquest sentit s’ha referit al Cesicat i a la creació d’una agència nacional de seguretat – que el PPC portarà a la Fiscalia – , i a les insinuacions d’Artur Mas que el CNI podria estar darrere d’aquestes informacions : “Si creu que el CNI ha fet alguna cosa il·legal que el porti als tribunals, si no que calli, perquè no permetrem que posi en qüestió a les institucions de l’Estat”.

4 diciembre, 2013

Sánchez-Camacho: “El separatismo se rompe, viven en el caos y querrán llevar al caos a toda la sociedad catalana”01 IMG_3307

• Considera que “no és casualitat que l’atur pugi a Catalunya mentre baixa al conjunt d’Espanya”

• Afirma que “mai ha estat una solució aixecar fronteres, amenaçar amb paralitzar l’economia, dividir democràcies, fer viatges espirituals a l’Índia sense que et rebi gent important o aïllar-se del món”

• Insta Mas a “portar al CNI als tribunals si considera que ha fet alguna cosa il·legal, si no que calli, perquè no permetrem que posi en qüestió a les institucions de l’Estat”

 La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho , ha considerat avui que ” l’any 2013 ha estat un any perdut per als catalans” i ha augurat que “l’any 2014 serà un any tens i complicat perquè el separatisme es trenca i els partits que estan a favor del dret a separar viuen en el caos i voldran portar al caos a la societat catalana” . Segons la presidenta del PPC, “aquesta setmana mantindran les formes perquè han d’aprovar uns pressupostos però després el caos aflorarà, perquè són incapaços d’arribar a cap acord” . En aquest context , Sánchez -Camacho ha destacat el “paper clau del PPC” : “Davant el caos i la confrontació, durant el 2014 continuarem proposant reformes, treballarem més que mai per a la convivència i serem l’únic partit útil per als catalans”.

Així mateix , la presidenta del PP ha assegurat que “no és casualitat que l’atur pugi a Catalunya, mentre baixa en el conjunt d’Espanya” . En aquest sentit ha afirmat que “el Govern d’Espanya fa els deures i les reformes necessàries, mentre el Govern de la Generalitat només està centrat en el seu projecte separatista i no ha aportat cap solució als catalans en tot un any”. ” Mai ha estat una solució aixecar fronteres, amenaçar amb paralitzar l’economia, dividir democràcies , fer viatges espirituals a l’Índia sense que et rebi gent important o aïllar-se del món”, ha afegit .

D’altra banda , Sánchez -Camacho ha assenyalat que “aquesta ha estat una setmana negra per al separatisme a l’exterior , s’ha reafirmat el que ja sabíem, que el projecte de Mas deixarà els catalans sense el paraigua protector de l’OTAN i fora de la Unió Europea i de l’ONU” . En aquesta línia, ha manifestat que “el Govern de la Generalitat li agrada fer llistes : d’adhesions , de greuges o d’analistes contraris a la seva projectes, però la que mai podrà tenir és la llista de suports a l’exterior” . Així , ha qualificat d ‘”immoral” que Artur Mas mantingui el seu projecte separatista tot i haver admès que serà un desastre per a Catalunya .

CESICAT I L’AGÈNCIA NACIONAL DE SEGURETAT
Finalment, la presidenta del PPC ha assegurat que “el govern de la Generalitat retalla en benestar i en convivència dels catalans , per poder pagar la seva trama pública i subvencionada al servei de la causa”. En aquest sentit s’ha referit al Cesicat i a la creació d’una agència nacional de seguretat – que el PPC portarà a la Fiscalia – , i a les insinuacions d’Artur Mas que el CNI podria estar darrere d’aquestes informacions : “Si creu que el CNI ha fet alguna cosa il·legal que el porti als tribunals, si no que calli, perquè no permetrem que posi en qüestió a les institucions de l’Estat”.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!