6 noviembre, 2013

Sebastià Domènech: “El Campionat del Món de Patinatge reportarà beneficis fiscals a col·laboradors i patrocinadors del campionat” 

1452585_530260500391709_300151674_n

Sebastià Domènech, Miguel Cardenal i Carmelo Paniagua, amb el projecte del Mundial de Patinatge 2014

 

El president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua, i el regidor d’esports, Sebastià Domènech, han mantingut aquest dimarts 5 de novembre, a la seu del Consejo Superior de Deportes, a Madrid, una reunió de treball amb el president d’aquest organisme, Miguel Cardenal, en el marc de les relacions institucionals en motiu de l’organització del campionat del món de Patinatge REUS 2014.

A la reunió, a la qual també han assistit responsables tècnics, s’ha informat de l’evolució i detalls de l’organització, així com del contingut de la presentació que es farà a l’assemblea del CIPA (Comitè Internacional de Patinatge Artístic), que es realitza a la ciutat xinesa de Taipei el 12 de novembre coincidint amb el Campionat del Món 2013, que es fa del 6 al 15 de novembre. Segons Sebastià Domènech «la reunió amb el president del CSD, Miguel Cardenal, ha permès explicar el treball i les necessitats d’una organització complexa i agrair la proposta de figurar en els pressupostos generals de l’estat com a esdeveniment d’especial interès, cosa que reportarà beneficis fiscals per als col·laboradors econòmics i patrocinadors del campionat».

En una segona reunió de treball de perfil tècnic, el subdirector del CSD, Manuel Moreno, ha informat als components del comitè executiu de Reus 2014 en relació a les obligacions i tràmits administratius que caldrà fer, un cop aprovats els pressupostos generals de l’estat, per articular amb el Ministeri d’Economia les gestions i certificacions que permetin a les empreses col·laboradores acollir-se als importants beneficis i deduccions fiscals que preveu la legislació.

Viatge a Taipei

El regidor d’Esports té previst assistir a l’assemblea del CIPA a Taipei en representació de REUS 2014  i hi presentarà el projecte del campionat, els detalls logístics i les principals singularitats de l’organització. També en el marc del Mundial Taipei 2013 s’establiran reunions de treball amb els països presents a la cita mundialista i es lliurarà la informació detallada del projecte reusenc.

L’assemblea del CIPA es desenvoluparà dimarts 12 de novembre i hi assistiran totes les delegacions nacionals acreditades davant aquest d’organisme. En aquest acte el regidor rebrà la bandera del Campionat i, un cop acabada la competició 2013, Reus recollirà el testimoni i podrà començar a fer pública l’organització a les federacions internacionals. Per aquest motiu està previst activar la web del Campionat a partir del proper 16 de novembre.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!