13 noviembre, 2013

El Govern haurà d’impulsar la millora de la carretera TV-3141 entre Reus i CambrilsEl Gobierno tendrá que impulsar la mejora de la carretera TV- 3141 entre Reus y Cambrilsalegret_comissio
• La diputada del PPC, Alícia Alegret, critica que actualment “la TV-3141 suporta un trànsit de vehicles molt superior a la seva capacitat”

La diputada del Partit Popular Català, Alícia Alegret, ha celebrat avui que el Parlament hagi aprovat per unanimitat una proposta de resolució del PPC que insta el Govern de la Generalitat a “impulsar la millora de la carretera TV-3141 entre Reus i Cambrils, amb la incorporació dels elements necessaris de millora de la seguretat d’acord amb el seu trànsit i la normativa vigent”.

Alegret ha criticat que “la TV-3141, coneguda com a carretera de la Misericòrdia, suporta un trànsit de vehicles molt superior a la seva capacitat”. “Aquest trànsit intens i les condicions actuals converteixen la carretera en una via amb un elevat índex de sinistralitat que es reduiria ampliant la seva capacitat”, ha assenyalat.

Així mateix, la diputada del PPC ha explicat que “la proposta de desdoblament de la via per convertir-la en una autovia s’ha convertit, en els últims anys, en una reivindicació de conductors, veïns de la zona, institucions econòmiques i socials del territori”.

alegret_comissio
• La diputada del PPC, Alicia Alegret , critica que actualmente “la TV- 3141 soporta un tráfico de vehículos muy superior a su capacidad “

La diputada del Partido Popular Catalán, Alicia Alegret, ha celebrado hoy que el Parlament haya aprobado por unanimidad una propuesta de resolución del PPC que insta al Govern a “impulsar la mejora de la carretera TV- 3141 entre Reus y Cambrils, con la incorporación de los elementos necesarios de mejora de la seguridad de acuerdo con su tráfico y la normativa vigente”.

Alegret ha criticado que “la TV- 3141, conocida como carretera de la Misericordia, soporta un tráfico de vehículos muy superior a su capacidad”. “Este tráfico intenso y las condiciones actuales convierten la carretera en una vía con un elevado índice de siniestralidad que se reduciría ampliando su capacidad “, ha señalado.

Asimismo, la diputada del PPC ha explicado que “la propuesta de desdoblamiento de la vía para convertirla en una autovía se ha convertido, en los últimos años, en una reivindicación de conductores, vecinos de la zona, instituciones económicas y sociales del territorio”.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!