28 noviembre, 2013

Continua la preparació del Mundial de Patinatge Reus 2014El Comitè Organitzador del Mundial de Patinatge Reus 2014 s’ha reunit al Pavelló Olímpic Municipal de Reus per avaluar la presentació de la organització davant l’assemblea anual de CIPA, màxim organisme internacional del patinatge. El comitè també ha analitzat els diversos contactes i reunions bilaterals amb tots els països presents a la cita mundialista a la Xina – Taipei.

El comitè també ha aprovat de manera inicial el pla director del Mundial, pendent del vist-i-plau de CIPA i de l’aprovació definitiva del calendari oficial de competició. Ara els grups de treball i el comitè executiu hauran d’enllestir els projectes executius de cada àrea que s’aprovaran a la propera reunió del COR 2014

Així mateix, el comitè organitzador ha aprovat les accions a desenvolupar fins al proper mes de febrer, en el marc de la promoció del Campionat.

Sebastià Domènech, president del Comitè Executiu i regidor d’Esports, ha destacat la gran acollida del projecte per part de totes les delegacions presents a Taipei i l’ampli compromís d’assistència a la cita mundialista de Reus.

SEBAS

Per la seva part, Carmelo Paniagua, president de la RFEP, i que ha presidit la reunió del comitè, ha destacat l’excel·lent treball desenvolupat i l’acurada presentació a Taipei; així com els avanços realitzats a tots els nivells de l’organització. Paniagua ha considerat una excel·lent notícia i un impuls extraordinari la qualificació del campionat com a esdeveniment d’especial interès públic dins els pressupostos generals de l’Estat.

Ara, membres de l’equip tècnic organitzador seran presents a la Copa de les Nacions, una competició internacional que es desenvoluparà a Girona els dies 6 i 7 de desembre, per tancar amb la Federació Internacional el programa de competició i els calendaris d’inscripció i acreditació, a més de diversos detalls tècnics a proposta del COR 2014.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!