20 noviembre, 2013

Alicia Alegret: “El Govern del Partit Popular està complint els seus compromisos amb la ciutat de Reus”Arrel de l’anunci que ha fet aquest matí la Ministra de Foment, Ana Pastor, obrint la porta a que l’alta velocitat pugui arribar a l’estació urbana de la ciutat de Reus, el Partit Popular reusenc ha volgut mostrar aquest matí la seva satisfacció davant del projecte que preveu el Ministeri de Foment i que servirà per connectar la ciutat de Reus amb l’Alta Velocitat espanyola i europea.

Tal i com ha explicat la Ministra, s’està treballant en el projecte d’instal·lació del tercer carril entre Castellbisbal i Vila-seca, i en les obres de la línia d’Alta Velocitat entre Vandellòs i Tarragona. A més, ha dit que s’encarregaran estudis informatius per a l’intercanviador de l’Arboç (Baix Penedès) i pel projecte d’implantació del tercer carril entre Vila-seca i Reus. Pastor també ha confirmat que ja s’han acabat els projectes tècnics sobre la proposta de fer arribar el tercer carril a l’estació urbana de Reus i que ara s’iniciaran els estudis informatius sobre el projecte.

Reunió al Ministeri de Foment el passat 13 de maig en la qual va assistir la Primera Tinent d'Alcalde de Reus, Alicia Alegret, i on es va tractar la connexió de Reus amb l'Alta Velocitat

Reunió al Ministeri de Foment el passat 13 de maig a la qual va assistir la Primera Tinent d’Alcalde de Reus, Alicia Alegret, i on es va tractar la connexió de Reus amb l’Alta Velocitat

 La Presidenta del Partit Popular de Reus i Primera Tinent d’Alcalde de la ciutat, Alicia Alegret ha destacat “la importància estratègica d’aquest projecte per a la nostra ciutat i per la seva connexió amb l’alta velocitat. Una inversió d’aquestes característiques contribuirà a posicionar molt millor la nostra ciutat i obrirà moltes més portes a les oportunitats i a la reactivació econòmica de Reus i de la seva àrea d’influència. L’anunci que avui ha fet la Ministra Pastor, confirma que des del Partit Popular apostem clarament pel territori i complim els nostres compromisos amb la ciutat”

Tal i com ha explicat la Ministra de Foment, el Partit Popular està fent un gran esforç inversor a Catalunya i concretament a la Província de Tarragona. Dels més de 400 M€ que el govern de l’Estat invertirà a la Província, més de 200 són per a infraestructures ferroviàries amb l’objectiu que la nostra província tingui una interconnexió perfecta entre la xarxa convencional i la xarxa d’alta velocitat i per tal que la ciutat de Reus puguin tenir un accés ràpid i directe amb l’Alta Velocitat.

 

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!