10 octubre, 2013

Sebastià Domènech: “Apostem pel Mundial de Patinatge Reus 2014 per situar la ciutat com a destinació de turisme esportiu” 

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, i el director del Màster en Direcció i Gestió de l’Esport de la Universitat Pompeu Fabra, Carles Murillo, han presentat aquest dijous 10 d’octubre a FiraReus l’encàrrec que el comitè organitzador del Mundial de Patinatge Reus 2014 ha fet a les universitats Rovira i Virgili i Pompeu Fabra per elaborar un estudi de l’impacte econòmic del campionat a la ciutat i la seva àrea d’influència.

Durant la presentació, s’han exposat les línies de treball del projecte i el calendari. L’estudi permetrà conèixer els detalls de l’impacte i avaluar, en termes econòmics, el retorn d’una organització d’aquestes característiques en els diversos àmbits del territori: el comerç, l’allotjament, la restauració i els serveis turístics, entre altres. L’estudi també analitzarà la repercussió del campionat en l’àmbit mediàtic i la transcendència social.

Així, és farà una estimació de les inversions en infraestructures i equipaments, una estimació de les despeses de consum dels participants i de l’organització; un registre de les aparicions als mitjans de comunicació; i una enquesta per mesurar la satisfacció dels agents implicats.

El regidor d’Esports, Sebastià Domènech, ha afirmat que: «un estudi com aquest és fonamental per fer un anàlisi rigorós del resultat final de l’aposta de l’Ajuntament per un esdeveniment de projecció internacional com és el Mundial; per la promoció d’un esport amb una forta implantació i tradició a la ciutat; i per situar a la ciutat com a destinació de turisme esportiu».

foto_131010_estudi_mundial_0

Moment de la presentació de l’estudi que analitzarà l’impacte econòmic del Mundial de Patinatge Reus 2014

Comença el compte enrere
Aquest divendres, 11 d’octubre, després de l’acte institucional d’inauguració de l’ExproReus,es farà l’acte simbòlic d’inici del compte enrere per a la celebració del Mundial. A 351 dies de l’inici d’aquesta competició, la organització de Reus 2014 encetarà una fase pública per difondre els detalls d’aquest repte esportiu i de ciutat.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!