10 octubre, 2013

El Partit Popular de Reus dóna suport al moviment Som Catalunya, Somos España al seu pas per la ciutatUna delegació del Partit Popular de Reus, encapçalada per la presidenta local, Alicia Alegret, pel Secretari General Provincial, Sebastià Domènech i per la secretària local, Dolors Compte ha acompanyat els membres del Moviment Som Catalunya Somos España que està recorrent diferents municipis de Catalunya per tal de mobilitzar la ciutadania de cara a l’acte públic previst pel proper dissabte dia 12 d’octubre a les 12h a Plaça Catalunya de Barcelona.

En el transcurs de l’acte, els regidors populars i membres de la Junta Local del Partit han acompanyat el portaveu del Moviment, Bernardo Casique i als altres membres de la plataforma que han estat a la Plaça Prim de Reus repartint material informatiu sobre l’acte de dissabte.

En paraules de l’Alicia Alegret: “Des del Partit Popular recolzem l’acte cívic convocat pel Moviment Som Catalunya Somos España pel proper dia 12 d’octubre a Barcelona entenent que cal també donar veu a totes aquelles persones que no volen que Catalunya es separi d’Espanya. Hi ha una gran majoria silenciosa a Catalunya que no vol la independència i que es sent tant catalana com espanyola i s’ha de començar a dir clar i català que volem una Catalunya millor dins d’una Espanya també millor”.

Per la seva banda, el Secretari General Provincial, Sebastià Domènech, ha animat a tots els ciutadans que el dia 12 es sumin a la convocatòria cívica de la Plataforma i participin en l’acte que començarà a les 12h a Plaça Catalunya de Barcelona.

 
CARPA 3CARPA1CARPA 4CARPA 2

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!