8 julio, 2013

Dolors Compte: ” El programa “Conviu a l’Estiu” treballa la integració social des d’una vessant més lúdica”El programa «Conviu a l’estiu», organitzat per la regidoria de Convivència i Immigració a traves del Pla Comunitari, posa en marxa aquest estiu un nou espai d’activitats a l’Escola Ciutat de Reus per als infants del barri Gaudí. Ara, aquestes noves activitats d’estiu s’afegeixen a la feina feta des de fa més de cinc anys a l’Escola Rosa Sensat del barri Sant Josep Obrer. Enguany, els dos espais sumen una oferta total de 280 places.

El dos centres funcionen des de l’1 de juliol, i està previst que acabin el 26 de juliol. Les activitats es fan de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 h.

La regidora de Convivència i Immigració, Dolors Compte fa una valoració positiva de la posada en marxa d’un nou espai en el sentit que «aquests dos espais formen part del programa «Conviu a l’estiu», una actuació comunitària en xarxa que té una finalitat socioeducativa i d’integració social. Es tracta de donar un suport educatiu durant el mes de juliol, que hi ha vacances escolars, a nens i nenes des dels 3 als 12 anys».

casal_gaudi-003

Per això, aquests espais compten amb la col·laboració de l’àrea de Benestar Social, l’àrea d’Ensenyament, la regidoria de Participació i Ciutadania, l’àrea d’Esports i les associacions de veïns Primer de Maig i Barri Gaudí.

Enguany per primer cop es realitzen activitats d’estiu adreçades als infants al barri Gaudí mentre que al barri Sant Josep Obrer hi ha hagut ja edicions anteriors un espai d’aquestes característiques.

Enguany, les activitats previstes porten per títol «Som exploradors». Es fan classes de repàs escolar, pintura, manualitats, activitats esportives, jocs d’aigua i una sortida a les piscines municipals una vegada a la setmana

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!