5 junio, 2013

Sebastià Domènech, regidor d’esports de Reus: “la Fira ReuSport contribueix a potenciar la tradició esportiva de la ciutat”El regidor d’Esports de Reus, Sebastià Domènech ha presentat aquest matí la fira ReuSport que celebra enguany la seva primera edició i que obrirà portes aquest dissabte dia 8 de juny i durant el cap de setmana a Fira de Reus.

Tal i com ha explicat Sebastià Domènech: “La fira compta amb una seixantena d’activitats i 45 expositors de tots els sectors relacionats amb l’activitat esportiva: botigues, clubs esportius, gimnasos, etc. A més tenen un pes destacat les activitats, xerrada i la pràctica d’esport a la pròpia fira amb 6.500 m2 d’estands, pista d’airsoft i paintball i 4 pistes d’exposició i pràctica de l’esport. Tot plegat, una activitat lúdica i familiar que situarà la ciutat de Reus com a referent per als aficionats als esports i que contribueix a potenciar la tradició esportiva de la nostra ciutat”.

A les exhibicions i pràctiques esportives, també s’ha d’afegir la part formativa a través de les xerrades i taules rodones, algunes centrades en aspectes tècnics de la pràctica esportiva, com ara les destinades a parlar de l’entrenament de running, natació i triatló, i d’altres com ara la taula rodona de “Dona i Esport”, que es durà a terme després de la Cursa de la Dona de Reus. Precisament, una altra de les activitats destacades d’aquesta fira és la 1a Cursa de la Dona, que es durà a terme diumenge, a les 9.30 del matí, amb sortida i arribada a firaReus. Aquesta cursa tindrà un recorregut de 6,2 km pel centre de la ciutat. El preu de la inscripció és de 7€ i els beneficis de la cursa es destinaran a la Lliga contra el Càncer, que enguany compleix 20 anys.  

Sebastià Domènech, regidor d'Esports de Reus, acompanyat del President del Comitè Executiu de Fira de Reus, Isaac Sanromà

Sebastià Domènech, regidor d’Esports de Reus, acompanyat del President del Comitè Executiu de Fira de Reus, Isaac Sanromà

A banda de la Cursa de la Dona, hi haurà dues competicions més: la Marxa de Resistència BTT, que que es farà a una zona habilitada a l’exterior del recinte firal i la Trail Series Reus, que es farà també dissabte a la tarda. El regidor d’Esports, Sebastià Doménech ha destacat la col·laboració de Reus Esport i Lleure en l’organització de la fira ReuSport i el fet que “la ReuSport és una de les activitats del pack de cap de setmana de l’Agència de Promoció de Ciutat, a través del qual es podrà dormir, degustar els vins de la Reus Viu el Vi i visitar els museus de Reus i ara també, practicar esports, a partir de 35 €

 

 

 

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!