5 junio, 2013

Reunió de Treball del Subdelegat del Govern a Tarragona i la Primera Tinent d’Alcalde de ReusEl Subdelegat del Govern a Tarragona i la Primera Tinent d’Alcalde de Reus analitzen les infraestructures estatals que afecten a la capital de Baix Camp

  • Alicia Alegret i Jordi Sierra manifesten la seva voluntat de continuar en una línea de treball conjunt i coordinat entre les dues administracions 

La trobada ha servit per tenir un intercanvi d’impressions sobre l’estat actual de les infraestructures a la província de Tarragona a la vegada que s’han analitzat i valorat les previsions de futur en relació a les mateixes. En aquest sentit, Alegret ha demanat al Subdelegat: “la necessitat que la ciutat de Reus pugui disposar del major grau de connectivitat possible amb la resta del territori i que jugui un paper de centralitat estratègica en el desenvolupament dels projectes relatius a la xarxa viària i ferroviària que hi ha previstos a la Província pels propers anys”.
 
Després d’aquesta primera trobada, s’ha posat de manifest la voluntat de continuar en una línia de treball conjunt i coordinat entre ambdues institucions per tal de donar l’impuls necessari a les infraestructures estratègiques per al creixement econòmic de la capital del Baix Camp.

Jordi Sierra i Alicia Alegret tractant sobre les infraestructures, en aquest cas la remodelació de la T-11.

Jordi Sierra i Alicia Alegret tractant sobre les infraestructures, en aquest cas la remodelació de la T-11.

 

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!