25 mayo, 2013

Marcos Massó: “Netejant el Barranc de la Mina a Sol i Vista atenem una petició històrica dels veïns del barri”L’Ajuntament de Reus ha iniciat aquesta setmana els treballs de neteja i debrossat del barranc de la Mina al seu pas pel barri Sol i Vista. L’Àrea de Medi Ambient es fa càrrec de l’actuació i del seu finançament, una vegada l’Ajuntament ha rebut l’autorització de l’Agència Catalana de l’Aigua per entrar a la llera del barranc i realitzar-hi els treballs. L’Ajuntament ha adjudicat l’obra a l’empresa Balsells, que l’executa amb el suport de Fomento de Construcciones y Contratas.

El regidor de Medi Ambient, Marcos Massó, afirma que «tot i que la competència en barrancs i rieres és de l’Agència Catalana de l’Aigua, des de l’Ajuntament no podem deixar d’atendre les peticions d’uns veïns que fa anys que es queixen pels problemes que els comporta l’estat de deixadesa del barranc».

foto_130523_barranc_sol_vista

Els treballs que s’han començat a executar consisteixen en el desbrossat selectiu d’uns 470 metres lineals a ambdues bandes del barranc, des de la carretera d’Alcolea i al llarg de la façana del barri Sol i Vista.

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament atèn les reivindicacions dels veïns de la zona davant els possibles riscos que podria comportar per a la salut pública l’aigua acumulada, la vegetació existent i la falta de neteja del barranc. La problemàtica s’ha agreujat fa un any amb l’increment de població a la zona arran de la posada en funcionament d’una nova residència de gent gran amb façana al barranc.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!