21 mayo, 2013

Dolors Compte: “actuarem amb fermesa amb els propietaris de gossos que no actuen cívicament”La regidoria de Convivència i Immigració i la Guàrdia Urbana de Reus portaran a terme una campanya específica per a la detecció i denúncia dels propietaris de gossos que no recullen les defecacions que els animals realitzen a la via pública. La campanya ve motivada per les queixes rebudes relacionades amb els actes d’incivisme, i, en especial d’aquestes actituds d’incivisme que embruten i malmeten la imatge de la ciutat i que causa molèsties a altres usuaris de les vies i espais públics.

Segons la regidora de Convivència i Immigració, Dolors Compte “un dels temes amb més queixes pel què fa a la via pública a la ciutat de Reus és la brutícia als carrers i places, per no recollir els excrements dels gossos. Tot i que els ciutadans cada dia estan més conscienciats de la importància de la recollida de les defecacions dels gossos, encara hi ha un percentatge de propietaris que no actuen cívicament.”

Dolors Compte, regidora de convivència i immigració de Reus

Dolors Compte, regidora de convivència i immigració de Reus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per aquest motiu els agents de la Guàrdia Urbana denunciaran a les persones que no recullin els   excrements que hagi deixat el seu gos al carrer, fet que pot comportar una denúncia de fins a 750 euros.

L’Ajuntament de Reus, amb aquesta campanya vol consciència a la ciutadania de la importància de mantenir neta la ciutat, i la necessitat de que tothom col·labori de forma activa en la neteja, dipositant la brossa dins dels contenidors, recollint els excrements dels gossos i evitant llençar al terra papers, closques de pipes, xiclets, etc.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!