3 mayo, 2013

Alicia Alegret: “Aquest segon trimestre de 2013, firaReus ha assolit rècord d’activitat i d’ocupació” Fira Reus augmentarà aquest trimestre la seva activitat en un 43% en relació al mateix període de l’any passat. 3 Fires (Saló de la Moto, Fira de la Gent Gran i ReusSport), 2 congressos (Congrés de Radiòlegs de Catalunya i Congrés Internacional de Nutrició i Fruita Seca), 15 jornades, 10 sessions formatives, 7 reunions d’empresa i 1 fam trip són algunes de les activitats previstes a firaReus per aquest segon trimestre de l’any en que es celebraran un total de 40 actes i 3 fires, que comprotaran 48 dies d’ocupació.

FiraReus està aconseguint diversificar la seva activitat, crear nous productes i serveis i intensificar les accions de comercialització. A banda de l’activitat que s’orienta a la generació de negoci i a l’establiment de sinèrgies entre empreses i professionals, des de Fira Reus es continua treballant en 4 sectors estratègics per a la captació de congressos: salut, nutrició, tecnologia i indústria.

Pel que fa a l’activitat firal, enguany també es batrà el rècord de certàmens organitzats per firaReus arribant a un total de 13, tres dels quals de nova creació: FIBO, Fira de la Gent Gran i ReuSport.

Tal i com ha destacat la regidora de Promoció Econòmica, Alicia Alegret: “totes aquestes accions es realitzen amb l’objectiu d’assolir la missió de firaReus que passa per contribuir a la dinamització de l’economia local amb accions generadores d’impacte econòmic en els diferents sectors de la ciutat”.

Recentment firaReus ha estrenat nova pàgina web  http://firareus.com/

 

Fira de Reus

Fira de Reus

 

 

 

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!