10 abril, 2013

Sebastià Domènech, regidor d’Esports: “un de cada quatre reusencs, ja és soci d’algun club esportiu de la ciutat”El regidor d’Esports de Reus, Sebastià Domènech ha presentat aquesta setmana les conclusions a què s’ha arribat en el marc de la I Conferència “Fem esport, fem ciutat” que ha inclòs vuit jornades sectorials celebrades entre maig i octubre de 2012. Les conclusions de les jornades han estat que la tradició esportiva a Reus està consolidada, que cal continuar potenciant la vessant saludable de l’esport, seguir recolzant els clubs de la ciutat i la seva gestió, entre d’altres qüestions.

En paraules de Domènech, “un de cada quatre reusencs, ja és sòci o sòcia d’algun club esportiu de la ciutat. És el compromís d’aquest govern seguir treballant per mantenir i potenciar la tradició esportiva de la nostra ciutat”

Entre d’altres qüestions que també ha destacat el regidor, hi ha la necesitat d’implicar més les associacions locals de comerciants perquè incorporin el sector comercial esportiu en el model del comerç local i la incorporació de les instal·lacions pròpies dels clubs en la planificació dels equipaments esportius de la ciutat.

 

Sebastià Domènech, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus

Sebastià Domènech, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!