22 abril, 2013

El Partit Popular de Reus no vendrà roses durant la Diada de Sant Jordi per no fer competència deslleial als floristes de la ciutatDavant les notícies aparegudes durant els darrers dies entorn la venda de roses durant la Diada de Sant Jordi i degut a les queixes del col·lectiu de floristes de la ciutat de Reus davant la competència deslleial que suposa per al sector la venda massiva de roses aquell dia, el Partit Popular de Reus ha decidit no vendre roses a l’stand que tindrà ubicat a la Plaça Mercadal durant la Diada.

 Des del Partit Popular entenem perfectament les reivindicacions dels floristes de la ciutat i considerem que cal donar suport al petit i mitjà comerç que paga els seus impostos i que obre cada dia les portes del seu negoci a la ciutat. De la mateixa manera que no entendríem que un dia a l’any tothom pogués vendre de forma indiscriminada i massiva sabates, productes cosmètics o llibres, per posar només tres exemples, també entenem que el sector de les floristeries demani que es lluiti contra la competència deslleial i la venda il·legal de roses en una data que suposa el 40% de la venda de roses de tot l’any i que serveixen al sector per compensar el descens de vendes dels altres mesos, degut a la crisi econòmica dels darrers anys.

 En aquest sentit instem també a la resta de partits polítics de la ciutat a que facin un pas endavant en aquesta línia i tampoc venguin roses durant la Diada de Sant Jordi.

Entenem que aquest seria un primer, necessari i efectiu pas per donar suport al comerç local de la ciutat i a la vegada una via per obrir un diàleg serè, mesurat i coherent de cara als propers anys entre ajuntament, entitats, floristes i llibreters per tal de mantenir viva i potenciar encara més l’essència de la Festa de Sant Jordi i fer-la compatible amb els interessos de tothom qui hi participa cada any.

Us desitgem des d’aquí una bona Diada de Sant Jordi!

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!