10 abril, 2013

Cori Bonfill: “La Fira de la Gent Gran promourà l’envelliment actiu i la millora de la qualitat de vida dels avis i àvies”Aquest matí s’ha presentat el format de la Festa Gran, Fira de la Gent Gran, una de les novetats del calendari firal de firaReus per aquest 2013. El certàment està organitzat conjuntament per firaReus i per la regidoria de Família i Gent Gran i té l’objectiu de ser molt més que una fira: serà un espai on trobar productes i serveis per a persones d’edat avançada, on també es realitzaran activitats, concerts i competicions fetes pensant en aquest sector de la població.

El fet que no hi hagi actualment cap fira a la Província dedicada a aquest segment de població i que a nivell comercial hi hagi un gruix important d’empreses de productes i serveis per a aquest sector, fa pensar que la fira tindrà una bona acollida i que es convertirà en una bona oportunitat de pormoció de la ciutat de Reus. En aquest sentit, des de la regidoria es pretén obrir la festa a tota la gent gran de la ciutat i d’altres poblacions de la província a més de continuar sent la festa dels socis dels casals de la gent gran de la ciutat, com havia succeït fins ara.

Tal i com ha explicat  Cori Bonfill, regidora de Família i Gent Gran de Reus: “La Fira de la Gent Gran serà un espai on trobar productes i serveis per a persones d’edat avançada i on realitzar activitats, concerts i competicions fetes pensant en afavorir l’envelliment actiu i la millora de la qualitat de vida de les persones grans”.

 

La regidora de Família i Gent Gran, Cori Bonfill ha presentat la Fira de la Gent Gran acompanyada del President del Comitè Executiu de Fira de Reus, Isaac Sanromà

La regidora de Família i Gent Gran, Cori Bonfill ha presentat la Fira de la Gent Gran acompanyada del President del Comitè Executiu de Fira de Reus, Isaac Sanromà

La Fira es farà els dies 23 i 24 de maig a Fira de Reus i suposarà donar un aire renovat i un canvi de format a la tradicional Festa de la Gent Gran

 

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!