6 marzo, 2013

La regidoria de Medi Ambient de Reus col·labora en un web pedagògic sobre les antenes de telefonia mòbil a la ciutatReus col·labora en un web pedagògic sobre les antenes de telefonia mòbil que facilita l’accés de la ciutadania a tota la informació relacionada amb les antenes de telefonia mòbil (nivells mesurats, normativa vigent i estudis sobre la possible relació entre camps electromagnètics i salut.
El regidor de Medi Ambient, Marcos Massó, ha explicat que: “La col·laboració de l’Ajuntament de Reus en aquest projecte és un exemple més de transparència i de pedagogia, per donar a la ciutadania tota la informació i els coneixemets necessaris sobre les antenes de telefonia mòbil i la seva relació amb la salut”.
L’enllaç és www.governancaradioelectrica.gencat.cat 

Marcos Massó, regidor de Medi Ambient de Reus

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!