15 marzo, 2013

Cori Bonfill, regidora de Família i Gent Gran: “Mas Pintat és ja el punt de referència de les activitats familiars de Reus”El Mas Pintat va celebrar ahir dijous la segona lloc la segona trobada d’avis dels néts de l’Espai Nadó de Mas Pintat, sota el títol «Som avis i àvies, experiències, sentiments i emocions amb uns néts molt presents».

Es tracta d’una activitat, amb una periodicitat bimensual, engegada aquest any 2013 per la regidoria de Família i Gent Gran. A la trobada hi assisteixen avis, la majoria novells, i també fills i néts.

El desenvolupament de l’activitat consisteix en una tertúlia per posar en comú les experiències, sentiments i emocions que suposa esdevenir avi per primer cop.

Aquest dijous la dinàmica de la trobada se centrarà en les experiències que han viscut els participants en els darrers dos mesos i el balanç de les experiències compartides en l’anterior sessió.

En la primera trobada, que va tenir lloc el passat 24 de gener, la dinàmica es va centrar en l’observació d’unes il·lustracions del llibre “Amb ulls d’avi”, del dibuixant i pedagog Francesco Tonucci “Fratto”, en què els participants, més d’una trentena, es van veure reflectits i d’aquesta manera es va incentivar el debat i l’intercanvi d’experiències.La regidora de Família i Gent Gran, Misericòrdia Bonfill, considera que s’han d’incentivar les relacions intergeneracionals «Aquesta activitat respon a la necessitat de molts avis de trobar un espai on compartir els seus neguits i experiències. I Mas Pintat els ofereix l’oportunitat d’interactuar no només amb altres avis, sinó també amb fills i néts» Bonfill també ha assegurat que “Mas Pintat és ja l’espai de referència de les activitats en família de Reus i un punt informatiu, d’ajuda, de suport i d’orientació per les famílies de Reus i per la millora de la seva qualitat de vida”.

Mas Pintat és l’únic espai familiar municipal que dóna suport a la infància i a les famílies de la província de Tarragona i té un miler d’usuaris.

Mas Pintat

Mas Pintat

 

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!