14 marzo, 2013

Concurs de redacció per fomentar els valors del civisme entre els escolars de Reus 

La regidoria de Convivència i Immigració de l’Ajuntament de Reus, conjuntament amb la Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR), ha convocat un concurs de redacció entre els alumnes de cinquè i sisè de primària de la ciutat, en el marc de la campanya «Conviu a Reus».

Les obres han de tractar sobre la realitat del barri on viu l’infant i la relació que s’estableix amb els veïns, amb especial atenció a la convivència i al civisme.   Dolors Compte, regidora de Convivència i Immigració, afirma que «aquest concurs té com a objectiu el foment dels valors del civisme entre els escolars, que ara fan ús de l’espai públic de la ciutat i que en un futur esdevindran ciutadans de ple dret, amb uns drets i uns deures. Així doncs, estem invertim en convivència».

Els premis consisteixen en un val per a l’adquisició de material escolar valorat en 200 euros per a l’escola on estigui matriculat l’infant, i en un any de quota com a soci del Centre de Lectura i un val per a l’adquisició de material escolar valorat en 200 euros, per a l’alumne guanyador.

Les obres seran recopilades en una publicació editada per l’Ajuntament de Reus i la FAVR. El lliurament dels premis tindrà lloc el 23 d’abril a les 18:30h al Centre de Lectura, en el marc de la diada de Sant Jordi i les bases es poden consultar a www.reus.cat/convivencia i a www.favreus.org/. «Conviu a Reus»

Aquest concurs s’emmarca dins de campanya «Conviu amb Reus», engegada el passat mes de novembre per la regidoria de Convivència i Immigració de l’Ajuntament de Reus amb l’objectiu de promoure la convivència i la cohesió social a la ciutat. Aquesta campanya de sensibilització i pedagogia se suma a l’atenció específica i personalitzada i a la potestat sancionadora de l’Ajuntament per fer front a les actituds incíviques.

Un concurs per fomentar el civisme entre els alumnes dels centres educatius de Reus

Un concurs per fomentar el civisme entre els alumnes dels centres educatius de Reus

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!