19 febrero, 2013

Carlos Carmona, nou president de Noves Generacions de Reus 

Noves Generacions del Partit Popular de Reus ha celebrat l’acte de renovació de la Junta Local reusenca, on ha estat escollit per unanimitat Carlos Carmona Arranz com a nou President Local de l’organització juvenil del Partit Popular.

Carmona estarà acompanyat per Jordi Ferré Rey a la Secretaria General i per Elena López Algaba a la vicesecretaria d’organització. Completen la junta Francisco Reche Urban, Alejandro Ibáñez Sánchez, Alexandre Juárez Jiménez i Javier Hurtado Mira.

 Tal i com ha explicat Carlos Carmona durant l’acte de constitució: “Creiem molt necessari, en aquests moments difícils, que els joves poguem fer sentir també la nostra veu i que des de Noves Generacions de Reus poguem contribuir a elaborar propostes i idees de millora per la societat reusenca. Cal que els joves siguem valents per canviar allò que no ens agrada i que defensem els nostres principis i valors. Massa sovint ens falten instruments per opinar i dir-hi la nostra i en aquest sentit, Noves Generacions de Reus està obert a tots aquells nois i noies que vulguin construir una ciutat millor i una societat amb més oportunitats laborals, formatives i socials”

 

 

La Presidenta del Partit Popular de Reus Alicia Alegret amb els membres de NNGG

La Presidenta del Partit Popular de Reus Alicia Alegret amb els membres de NNGG

Jordi Ferré, Carlos Carmona, Elena López i Álex Juarez

Jordi Ferré, Carlos Carmona, Elena López i Álex Juarez

L’acte ha comptat amb l’assistència de la Presidenta Local del Partit Popular de Reus, Alicia Alegret qui ha remarcat  que “un dels objectius que em vaig proposar durant aquest mandat va ser que Noves Generacions tornés a tenir representació i presència a la ciutat de Reus”  Assolit l’objectiu, Alegret ha encoratjat la nova junta a  “treballar intensament en el projecte del Partit Popular per la ciutat i contribuint amb propostes i noves idees al programa de reformes i millores que s’està duent a terme a Reus des del govern municipal”. 

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!